Sunday, August 22, 2010

Ours\(•ˆ⌣ˆ‎​​​​•)/

Call it "A beautiful coincidence".

Can you believe that July 16th, July 30th, and August 6th always in the same day every year?
Well, let me explain. July ,16th 2010 is the day when I and my smile-machine started our relationship. July 30th is my birthday and August 6th is his birthday. And we realized that 3 dates were on Friday in this year, 2010.
And when he told me that on 2011, the 16, 30& 6 will be in the same day too, I checked my calender. And he's totally right. The 16th, 30th, and 6th will be on Saturday in the next year. 2012, on Monday. 2013, on Tuesday. 2014 on Wednesday, and so on.
The point is: wish we will meet on the next 16th and have a long long lasting relationship, B.

Saturday, August 21, 2010

Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop deciding with our mind what we want our heart to feel, sometimes we just have to go with "Whatever happens-happens".

Monday, August 09, 2010

Tuesday, July 27, 2010

"Thank God for making me realize that I'm in love with my bestfriend. Love you loads, B! Hopefully, we can hang on to this. And with any luck, I'm hoping that we can stand each other. Stay with me. Nice to finally realize that you are mine. Love ya!;)"

Monday, July 26, 2010

16th.

Lucky I'm in love with my bestfriend;)

Tuesday, June 22, 2010

Yg paling gila yg pernah ada.

Pernah ga lo ngelakuin hal gila bin ajaib sama tmn lo? Pernah ga lo gede2an upil cuma buat dapetin sebuah jam? Pernah ga lo jalan dr sekolah lo yg letaknya di cijantung sampe ke depok? Pernah ga? Pernah ga? Iya, gue pernah.
Tau Bagus Tricahyo? Kalo gatau berarti lo ga gH4ulzzz wkwkwk cande. Ya pokoknya sebut saja dia Birowo, eh engga deng sebut saja dia bt. Gue kenal dia satu tahun lalu dan awalnya gue ga nyangka kalo manusia macem dia bisa gila jg. Malah pas awal msk gue ngiranya dia orang tersok-cool yg pernah ada. Padahal, dia adalah orang ter-freak dan ter-gila seantero XC.Tp walaupun dia gilanya melebihi orang gila sekalipun, gue seneng kok punya tmn kaya dia. Karena yg ada dipikiran gue cuma "Alhamdulillah masih ada yg lebih gila dr gue" Krn kenapa? Lihat saja foto dibawah ini:

P.S: Jgn pd jijik ya, ini hanya keisengan belaka;p 

Beberapa quotes untuk memperjelasnya:
Insane people are always sure that they are fine. It is only the sane people who are willing to admit that they are crazy.” -Nora Ephron
“Of course I'm crazy, but that doesn't mean I'm wrong.” -Robert Anton Wilson
“All of us are crazy in one way or another.” -Yiddish Proverb
Ini quotes yg paling gue suka:
“My friends and I are crazy. That's the only thing that keeps us sane.” -Matt Schucker
Dan karena lo tmn tergila gua yg pernah ada, gue kasih suatu persembahan buat lo!

Monday, June 21, 2010

X-C terterterrrrbaik

Blink 182 quotes "Best friends just won't leave your side"
Winnie The Pooh quotes "If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you"
Albert Enstein quotes "Only a life lived for others is worth living"
Kalo Shannen Andjani quotes mah simple "Truly friends are friends who accept me whatever the situation" iya itu aja intinya. Ga cuma pas seneng2 aja tuh temen ada buat gue.

Pertanyaannya adalah: Knp tb2 ttng tmn?

KARENA SEBENTAR LG NAIK KELAS DAN GUE PISAH SAMA X-C T_T
Kalo ditanya, sedih ga sih? Ya sedihlah, aneh aja yg nanya. Sedih kehilangan manusia-manusia XC yg wataknya beda2, ada yg suka tdr (ituguetepatnya), ada yg ajaib, kocak, aneh, bau, childish, rajinnya ga ketulungan, malesnya lebih lebih ga ketulungan, gila @$%^*, pokoknya semuanya deh ada disini. Jd ya ga ikhlas aja harus beda kelas sama manusia2 itu........ tp menurut gue jg tmn itu ga ada matinya kok. Sekali tmn ya ttp tmn. Jd, mau sedih2 kaya apa jg sebenernya useless soalnya kita jg ttp satu sekolah kok. Intinya: I keep thinking that it's not goodbye. Tp tetep aja sediihhhhh :'( udah ah cukup pokoknya kalo kita udah beda kelas jgn sombong-sombong ya kalian!!

 IM-POTENSI XC 2010;)


Sunday, June 20, 2010

World cup fever.

Yuhuu World Cup 2010 came back and made this para manusia2 heboh. Ga di timeline ga di citozzz ramaiiiii. Ada yg nobar, taruhan, semua-muanya lah. Dan saya jg gamau kalah ikut menghebohkan piala dunia tahun ini dgn memegang ENGLAND!!! Do you think England will be the winner? Ya we'll see.... Tp England seri mulu pas penyisihan group, ga asik. England vs USA 1-1, England vs Algeria 0-0. Kurang payah apa coba? Sebagai pacar dr Wayne Rooney gue kecewa, sgt teramat kecewa wkt liat Terry Lampard Gerrard sama pacar gue main. Capek dilari2 doang woy! Ok, skip. Pokoke smg #eng menang& yg lainnya K.O. Daah!

Loveu, B!

Like usual, I'll post a photo of my new boyfriend (sorry for spamming). I'm falling in love with B (read: Bradley James) since I watched "The Adventures of Merlin" yesterday. Let me introduce you, my happy-go-lucky guy:
Too handsome, right?

10th times.

Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past. Do not keep living in the past.

Monday, April 05, 2010

Well,

Sorry for rarely posting in this blog.